2021-12-09 228 views
晏晝排隊排咗唔夠10分鐘就入到去拎位,未到嘅時候店員都好helpful 好熱情地幫手安排座位 我哋有外國朋友一齊,佢哋都好擔心會冷落左客人,一直叫我哋幫手翻譯,都盡量用自己嘅英文同佢哋溝通。點講都好,呢間餐廳都係啲外國朋友推薦㗎,可見上次佢哋嚟嘅時候店員都服務態度不錯。嚟到冇幾耐,朋友都好熟手地叫返自己平時會叫嘅嘢食。甚至都推薦左個餐俾我哋。我叫咗個鹽酥雞球隔日食撈麵,跟餐仲送杯嘢飲,而唔係一般嘅嘢飲,係我最鍾意嘅珍珠奶茶,而係唔需要加錢㗎 !嘢食來講我又食撈麵嘅仲係冇乜特別,唔太吸引。質量係足夠嘅,但係個味唔係特別濃郁,同隻面唔算特別夾。但係個髯鬚雞球係做得非常出色,上菜嘅時候係熱辣辣嘅,炸得非常香脆,顏色都係金黃嘅。個珍珠奶茶我叫咗熱飲,微糖。出嚟嘅效果亦都的而且確係好清,好香茶味,又有啲有少少咬口嘅珍珠,即刻為個餐唔少分。不過坐位上面就會相對比較窄。
晏晝排隊排咗唔夠10分鐘就入到去拎位,

不過坐位上面就會相對比較窄。
  • 鹽酥雞球