SAVVY

2022-09-30 5039 views
🗓️聽講星期一至五,有個性價比好高嘅lunch semi buffet,新裝修,梗係要去試試啦!環境好大,座位之間最少有1.5米距離,好寬敞是日lunch buffet,💰$268+10%服務費,包餐飲🥤🕰️時間:星期一至五,中午12:00 -2:30pm酒店服務,餐廳價錢,真心覺得ok,還可以用海港城coupon!⭐⭐溫馨提示:用海港城coupon不可享用其他優惠,加一服務費不可享用優惠⭐⭐主菜點了🌈印式秘製咖哩拼盤(雞及蝦)焙烤餅🌈焗香草鱸魚配西蘭花薯蓉及香草汁🌈鮮露筍腰果炒海蝦🌈招牌香辣帶子炒麵開放式廚房,完全唔感覺到有油煙先出去行一轉,其實都算多嘢食,各式沙律,中西餐湯各一,🌈是日餐湯:南瓜忌廉湯(西湯) 粉葛赤小豆豬骨(中湯)凍海鮮有三款,凍蝦🦐,凍青口,小龍蝦🦞各色芝士,凍火腿,高質多款前菜沙律任君選擇🌈加多加多沙律🌈麻辣蓮藕沙律🌈泰式粉絲沙律🌈雞肉海鮮沙律🌈雲耳蟲草花沙律🌈意粉沙律🌈薯仔沙律🌈牛肉沙律🧁甜品需要加錢,💰每款$38甜品餐車泊喺一邊,可以先睇定諗定想食乜嘢心,再通知職員介紹!🌈黑松露朱古力🌈栗子忌廉🌈士多啤梨紅莓總
環境好大,座位之間最少有1.5米距離,好寬敞

🌈印式秘製咖哩拼盤(雞及蝦)焙烤餅
🌈焗香草鱸魚配西蘭花薯蓉及香草汁
🌈鮮露筍腰果炒海蝦
🌈招牌香辣帶子炒麵

開放式廚房,完全唔感覺到有油煙

先出去行一轉,其實都算多嘢食,各式沙律,中西餐湯各一,
🌈是日餐湯:南瓜忌廉湯(西湯)
粉葛赤小豆豬骨(中湯)

凍海鮮有三款,凍蝦🦐,凍青口,小龍蝦🦞

各色芝士,凍火腿,高質

多款前菜沙律任君選擇

🧁甜品需要加錢,💰每款$38
🌈黑松露朱古力
🌈栗子忌廉
🌈士多啤梨紅莓

總結💝:真心,聽日唔訂枱基本係食唔到,好多人食就知係正野啦!
2022-09-30
$250 (Lunch)