(Non-member)
2007-08-21 17 views
19/8/2007中午食午餐, Order了2個lunch set- 天婦羅蝦配烏冬($65)及鐵板海鮮炒飯($58)首先, 炒飯唔熱, 只係中間微微暖,海鮮?都唔好講嘞!d飯仲一舊舊炒唔開, 點食?Too bad! 個set 除炒飯只有餐飲, 都唔講味道,我去茶餐廳食個炒飯都起碼熱辣辣, 唔係即鐵板炒都"興"住d飯啦!天婦羅, 蝦約3吋長(連炸槳), 番炸再番炸, 不過都係....涷既, 舊粉槳硬到咬唔開, 隻蝦係"Un"既, 可能已經唔知擺左幾耐。烏冬, 咸湯一碗.....之前夜晚食過都唔係咁差, 雖然係Set Lunch, 但收得60一客, 無理由咁差!!!