2023-03-30
放個Lunch Time搵野食,係公司無咩做,偷偷地攝個時間出來食吓野,搵到一間專食日本野,平時經過都有留意開,今日終於有時間來食,呢個時間人流唔算好多,見到裡面都有3-4枱食緊😸八爪魚蕃茄沙律黎個前菜先,😽呢個沙律足料之餘份量都幾多,裡面有好多菜,而見到啲菜都洗得好乾淨,不過佢既八爪魚真係好新鮮,加埋沙律一齊食真係唔差,最好吉吓檸檬,食到好開胃 鰆魚腩壽司可以試下鰆魚腩壽司,😽絕對唔差,壽司飯做得好實,夾上去係唔會散,全部人手製作相當有心機,每一件都係用心製作,魚味好鮮,質感軟軟的容易入口大雜錦天婦羅份量都好多,😽炸得好新鮮,裡面既料仲大過外面既炸粉,以往食開都係啲粉超厚,但佢可以做到厚薄剛好,食晒成碟都唔覺得制芥辣金䱽魚牛油果有少少辣辣地,😽金䱽魚既魚肉好甜美滋味,滿滿既海水味道,估唔到同牛油果一齊食可以咁夾
鰆魚腩 壽司
可以試下鰆魚腩壽司,😽絕對唔差,壽司飯做得好實,夾上去係唔會散,全部人手製作相當有心機,每一件都係用心製作,魚味好鮮,質感軟軟的容易入口 大雜錦天婦羅
份量都好多,😽炸得好新鮮,裡面既料仲大過外面既炸粉,以往食開都係啲粉超厚,但佢可以做到厚薄剛好,食晒成碟都唔覺得制 芥辣金䱽魚牛油果