2024-08-26 8147 views
lunch time專程試吓三三肉骨,本身我對薯仔排骨煲更有興趣,不過得自己一個人食,就轉戰佢哋嘅set lunch 去到嗰陣時差唔多係1點鐘放飯時間,不過舖頭唔算好多人,場地大得嚟好企理,環境幾舒服估唔到前菜係份量頗大嘅泡菜加切件蘿蔔,另外有一杯好似醋嘅東西(俾泡菜震撼咗唔記得侍應嘅介紹),啱晒我口味main course叫咗辣味脊骨刀削麵,因為無預期過脊骨份量係咁大(其中一條骨連好大塊肉,仲多肉過排骨),有啲驚喜,又好有滿足感,刀削麵夠煙韌,就算浸咗湯好耐都保持到韌度,湯唔算好辣(仲可能唔及10小辣嘅程度),食落唔會太重口味,而且好似有少少藥膳湯嘅味道個set配咗一隻炸餃子,攤凍咗都仲係好食,餡料豐富,食完成個set好滿足
2024-08-23
$97 (Lunch)