2015-07-25 1489 views
昨天跟同事一起品嚐這間cafe, 同事之前都介紹過,一直有興趣試試這間位於灣仔商業區的食肆!午餐佢有lunch set, 連一杯指定飲品,想飲其他飲品,就要加少少錢就可揀到而我今次就選擇了full brekky, 其實是一份all day breakfast, 先介紹一下太陽蛋上面放上黑胡椒-蛋底是微焦,不是用易潔鑊煎的那一種,香香的味道兩片麵包-這應該是麥包吧!好味道呀,外面脆口,內裏軟糯仲有咬口煙肉,好香脆,油脂當然超級豐富豬肉腸-不會太大份,好味大磨菇-同樣香噴噴烤蕃茄-好飽滿juicy 今次飲朱古力,仲有棉花糖係面!起初一望時以為很多會食唔晒,最後當然落晒我個肚!對女仕來說份量還好,男仕有機會唔飽!返工日子,可以享受這餐午膳真係好寫意! 如不用返工過來度過悠閒下午,真係賞心樂事!

煙肉,好香脆,油脂當然超級豐富
豬肉腸-不會太大份,好味
大磨菇-同樣香噴噴
烤蕃茄-好飽滿juicy

今次飲朱古力,仲有棉花糖係面!

Set menu
Menu
Full Brekky
Hot chocolate
2015-07-24
$150 (Lunch)