2022-05-31
麻堡簡直係我一生中最愛🥹🍔因為自己本身唔食牛肉嘅關係所以平時出去食漢堡都好少選擇,本身都對麻辣嘅嘢冇乜特別好感。但係當我第一次試咗呢度嘅麻辣雞堡之後就從此愛上。每次都會嗌多麻辣,佢本身用咗麻辣醬汁醃製雞扒令到好入味。仲要咁大塊雞扒咁大個包先至賣$38,加多$10又有嘢飲又有薯條。佢個薯條超級好食,上面有啲調味粉粉,炸得非常香脆同出邊一般嘅薯條完全冇得比。雖然我自己都好鍾意成日周圍去搵新嘢食,但係麻堡嘅吸引力令我一個月點都會食兩次。除此之外佢哋仲有其他套餐$68就有burger,幾款小食同埋嘢飲。後期先知道佢哋嘅雞翼同樣都好出色,外皮非常之香脆入面嫩滑到不得了。圖中嘅係檸檬胡椒雞翼,表皮有啲灑上調味粉,有淡淡的檸檬香同埋酸酸地可以中和炸嘢嘅油膩感。不過麻堡六月就唔再做了,以後都唔知去邊度搵返啲咁好食嘅麻辣漢堡。希望之後佢哋會開返做堂食,一定會大大力支持!
但係當我第一次試咗呢度嘅麻辣雞堡之後就從此愛上。
每次都會嗌多麻辣,佢本身用咗麻辣醬汁醃製雞扒令到好入味。