2021-11-28 19 views
🌍日和号壽司料理 (九龍灣)Megabox溜完冰⛸️之後 好肚餓 跟住行去隔離壽司店做緊promotion 刺身、壽司、軍艦、小食有半價優惠 就黎左呢間食啦 睇下係咪平靚正先🍣刺身:帶子 鮑魚 三文魚腩 八爪魚 甘老海個人鍾意食八爪魚刺身 味道清 口感清脆彈牙 有嚼勁 都算新鮮好味 仲有磯煮鮑魚好好食 😋濃郁既醬汁索曬鮑魚到 真心入味 而且口感腍 清涼又開胃 好正 另外帶子一般般 口感唔爽口 🍣壽司:帆立貝吉列炸生蠔七味火灸鱈場蟹吞拿魚火灸左口魚壽司種類繁多 我地整體鍾意食七味火灸鱈場蟹 表面七味粉火灸地好香口 味道唔錯 而蟹柳肉質新鮮 另外吉列炸生蠔都好好食 😋外脆內軟 不過吞拿魚就麻麻地 🍣軍艦:蟹子 海膽 芥辣八爪魚 無叫錯就係海膽軍艦 新鮮好味 😋海膽有種甘香味 紫菜即叫即整 食落去仲有脆脆地架 💵消費:500✨環境:7.5/10🙋🏻‍♀️推介:7.6/10📍九龍灣宏照道38號Megabox 10樓5號舖
🌍日和号壽司料理 (九龍灣)
Megabox溜完冰⛸️之後 好肚餓 跟住行去隔離壽司店做緊promotion 刺身壽司、軍艦、小食有半價優惠 就黎左呢間食啦 睇下係咪平靚正先

🍣刺身:帶子 鮑魚 三文魚腩 八爪魚 甘老海

🍣壽司