2023-02-15
〽️PAN CON TOMATE (材料有新鮮、蕃茄、初榨橄欖油、法國長麵包)美味指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️〽️GAMBAS AL AJLLO(大蝦、蒜蓉、辣椒油)美味指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️〽️TINTO(Cognac, Berry Liqueur and seasonal fruit)美味指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️: :゚。 . 🧡🙌・゚: :゚。 .☆・゚: :゚。 . 🙌🧡・゚: :゚。 .☆呢一間餐廳我已經食過幾次,試咗唔同嘅菜式,最後都係覺得呢幾樣嘢最好味。如果大家有興趣過開嚟呢邊都可以試吓我介紹嘅呢幾道菜。①新鮮蕃茄蓉脆長法包🥖,呢一個長法包非常之未,因為用咗新鮮蕃茄,唔會好酸甚至好甜!加咗初榨橄欖油好似味道較香。係一個好唔錯嘅小食,因為真係好香口。②有啲人可能會話唔係咁抵食,但係我自己又覺得質素幾好。因為隻蝦都幾大隻,而且香辣惹味。③飲品方面係佢哋自家製特調都OK。
(材料有新鮮、蕃茄、初榨橄欖油、法國長麵包)
美味指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
(大蝦、蒜蓉、辣椒油)
美味指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
③飲品方面係佢哋自家製特調都OK。