2014-12-29 398 views
星期六晚去完Mikiki食飯之後,出左去尖東行下,諗起之前買左既Coupon就黎到期,於是就去左Mangochacha啦。之前團購用$15買$30現金coupon,買左2張。今次去到門口,岩岩好有2個走左,所以唔洗等就入得啦。其實之前刀食過2次,覺得不錯。今次有Coupon就更加抵啦!主打當然系用台灣愛文芒整既棉棉雪花冰na之前試過1次舊情人,黑糖挫冰覺得麻麻,冰既口感無雪花冰甘好,所以唔會再叫。D冰入口即溶,有濃郁既芒果味又唔會過甜,佢每台刀會提供1樽仔既海鹽,俾你1邊食1邊加。我刀几中2呢種食法,食落有另1種感覺,最中2食佢既芒果冰淇淋。本來想試下芒果啊拉莫,不過姐姐話coupon唔可以叫,佢推介點芒果waffle或芒果拿破侖。1來到,賣相刀唔錯,有D星星糖伴碟,而且仲熱熱地。由於太過鬆脆,1用刀切就飛到周圍刀系.. 味道真系唔錯,有芒果粒同吉士夾心,甜度適中,佢話吉士系自家製所以唔會太甜。唯一一樣要彈既就系隻碟,因為系完全平既,我覺得唔太方便,1切就會飛到周圍刀系。今次total用左$66埋單(扣左$60coupon後)。如果唔想食太多既,可以考慮2個share1個雪花冰刀OK。
今次去到門口,岩岩好有2個走左,所以唔洗等就入得啦。

主打當然系用台灣愛文芒整既棉棉雪花冰na
金牌情人雪花冰 + 芒果千層拿破侖

1來到,賣相刀唔錯,有D星星糖伴碟,而且仲熱熱地。
由於太過鬆脆,1用刀切就飛到周圍刀系..

今次total用左$66埋單(扣左$60coupon後)。
如果唔想食太多既,可以考慮2個share1個雪花冰刀OK。
2014-12-27
$33 (Last Night Supper)
Dining Offer
Group-buy