2019-05-16 93 views
5月15日,麥當勞係大台黃金時段大賣最新產品廣告。由麥浚龍及謝安琪跳D唔知咩舞,唔知賣乜的片段,原來係新出芝士奶蓋系列。可能見喜茶大賣,老麥都研發成功,正式同喜茶宣戰好聰明,麥當勞用佢自己會員APP俾人試新產品。第一可以吸納新會員,第二可以推廣新產品。我自己見到都立即走咗去McCafe試呢杯Size係大🤔,明顯俾喜茶細杯好多,但價錢係平一半。McCafe作為一間低檔coffee shop已經係咁,咁多種類,以及抄作的產品😂唔評論茶底或咖啡底,芝士奶蓋可以比美喜茶。絕對唔係Hea大家之作。如果唔想係喜茶等半個鐘,大家可以係McCafe飲奶蓋系列。我自己下次會試芒芒。等我再比較一喜茶皇牌。

可能見喜茶大賣,老麥都研發成功,正式同喜茶宣戰

芝士奶蓋四季春
芝士奶蓋四季春

呢杯Size係大🤔,明顯俾喜茶細杯好多,但價錢係平一半。