2018-01-11
新一年,夜晚想食得有氣氛D又唔想太多人, 就諗起黎呢度 . 餐廳位於HMV 4樓, 環境闊落, 檯同檯唔會好貼,傾計啱哂 . 當晚無live band,不過大電視播緊Madonna concert , 都幾有氣氛先order Kale salad refresh 一下, 點埋黑松露醬薯條, 半份豬肋骨, 和牛面頰, Hawaiian Pizza . Kale Salad , 有胡麻醬同埋牛油果, 呢個配搭好夾黑松露醬薯條, 本身薯條已經炸得好香脆, 配埋黑松露醬真係停唔到口, 茄汁都唔洗點豬肋骨有半份/ 一份, 我地3人share半份一人都有2條骨, 醬汁酸酸甜甜 好惹味 和牛面頰, 好軟滑, 啖啖肉, 有慢煮過既感覺 Dessert order 左心太軟就扣左分, 因為無流心但係affogato 係feel 到有heart 既~ 雪糕杯仲有nuts 同埋整左個朱古力網, 加入 espresso , 食得好開心哩~
和牛面頰, 好軟滑, 啖啖肉, 有慢煮過既感覺
Dessert order 左心太軟就扣左分, 因為無流心