2021-12-09 70 views
今日出咗去MegaBox行街,行到好攰,順便喺度食埋晚餐。搵食搵到上去11樓,見到一間幾大又舒適嘅西餐廳,門口個Menu即刻吸引咗我,因為竟然係有大閘蟹主題套餐。先來個蟹肉南瓜湯,香甜美味,令我忍唔住一啖接一啖,好快就飲晒。再嚟一個前菜,就係意大利炸飯團配蟹粉沙沙。蟹王三重奏pizza,一次過嘆晒蟹肉蟹粉軟殼蟹,超級豐富。軟殼蟹都幾大隻,而且好飽滿,一人食半隻都非常夠。主菜方面,我哋加咗錢食M5和牛西冷。牛扒要咗五成熟,切開𥚃面粉粉嫩嫩,見到都流口水🤤肉味好濃,以呢個價錢都算唔錯。到甜品喇,本身好想試吓個Brownie,但已經好飽,所以都係點返泡芙。雲呢拿味嘅泡芙每份有三件,一口一件,係一個完美嘅結束。

再嚟一個前菜,就係意大利炸飯團配蟹粉沙沙。