2023-03-13
▫️刺身 (原價$58 -$86) 油甘魚, 三文魚, 劍魚腩, 吞拿魚各有四件🐟件件都肥美厚切, 好新鮮全部半價好抵🤣🤣▫️壽司 (原價$22 -$48) 炸物系列💥: 吉列炸生蠔壽司, 吉列炸蝦壽司, 兩款都炸得香脆唔油膩👍🏻火炙系列🔥: 火炙柚子胡椒帆立貝壽司, 柚子火灸帆立貝壽司, 胡麻醬火炙三文魚壽司同火炙左口魚邊壽司, 特別中意柚子胡椒味好清新, 帆立貝新鮮啖啖肉😝仲有花之戀, 親子花之戀, 鰻魚壽司, 三文魚腩壽司, 本身想叫6吋三文魚🍣可惜賣哂🥲▫️軍艦 (原價$22 - $68) 海膽軍艦, 香葱吞拿魚腩碎軍艦🍙海膽鮮甜無腥味, 份量足夠, 而吞拿魚腩碎配上香蔥同芝麻, 層次更豐富☺️▫️小食 (原價$38) 八爪魚小丸子共四粒, 熱辣辣即叫即整🤭▫️飲品 (原價$18 - $32) 我地就叫左梅子青檸梳打同芒果梳打🍹比較推薦梅子青檸酸酸甜甜好解膩又開胃🥰
油甘魚, 三文魚, 劍魚腩, 吞拿魚各有四件🐟
件件都肥美厚切, 好新鮮全部半價好抵🤣🤣
▫️壽司 (原價$22 -$48)
▫️軍艦 (原價$22 - $68)
海膽軍艦, 香葱吞拿魚腩碎軍艦🍙
▫️小食 (原價$38)
八爪魚小丸子共四粒, 熱辣辣即叫即整🤭
▫️飲品 (原價$18 - $32)