2023-08-25
咁多位貓奴有福了,同朋友在旺角食飯,發現朗豪坊附近開咗間新的貓cafe!!上到去,發現好多貓貓都好可愛~雖然數量唔算好多,但好多唔同品種!!每隻都乾淨,店員照顧得好好!!而且有啲貓貓完全唔驚人!!好活潑!!!任摸唔嬲(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)由於佢哋新開,所以當日上去唔算多人,可以獨享貓貓!!!同佢地玩~餐廳走型格路線,用咗舊酒桶做餐枱~有個酒桶係貓貓嘅休息地方,好可愛~點了DINNER SET FOR 2 ,附有餐湯。南瓜湯有南瓜蓉,很creamy。香煎帶子有三大粒,牛肝菌味濃郁~食落好香!!牛扒都大塊,選了medium,煎得外焦內嫩,內裏呈粉嫩的粉色,喜歡旁邊的伴菜薯角和柚子醋沙律菜!!餐飲附有咖啡或伯爵茶。我們想試特色飲品,所以叫了他們的花茶三花和西柚青檸梳打。兩杯外表都很打卡,特別是西柚青檸梳打的漸層~▫️DINNER SET FOR 2 $398▫️ 輕煎北海道帶子牛肝菌意大利飯 +$38▫️香煎紐西蘭草飼肉眼扒 10安士 +$48▫️ 三花BERRIES & HIBISCUS $60▫️西柚青檸梳打 $58
輕煎北海道帶子牛肝菌意大利飯
香煎紐西蘭草飼肉眼扒