2024-02-08 21 views
自己一個想靜靜地享受一下Me Time😌,去Coffee Shop會系一個選擇。一間好嘅Coffee Shop,系應該可以令人感到悠閒嘅感覺。呢間Overlap Coffee Shop,完全做到呢一點‼️望住對面遠處路邊,興建中的商場,察覺到自己果一刻有餘暇去驚訝連元朗,呢一個發展左幾十年嘅「市鎮」,都又再發展起嚟🙂🥗"Full Breakfast":呢度菜有煙三文魚、嫰滑豆腐、牛乳炒蛋、百香果沙律、焦糖香蕉、同埋窩夫添。以一個早晨全餐作為一日嘅新開始,覺得好開心呀!☕️"Mature":"Mature"是特調咖啡 ,咖啡為巴羅伊達日曬豆,佐以菠蘿及百香果等等,味道清新很易入口,並帶有酸甜酸甜的果香,令人想一飲再飲!店內的卡式帶機,印有店家的logo,帶有一種復古感🗝️店鋪亦走復古路線,放有相關的日系雜誌,看起來真的很喜歡那個年代的日本呢Ⓜ️👯‍♂️👯‍♂️👯‍♂️週末稍遲一點的時間,店鋪就會排起長龍。一頓享受過後,我還是趁早離坐了,精神上感到滿足!

店內的卡式帶機,印有店家的logo,帶有一種復古感🗝️

2024-02-04
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Breakfast