2016-12-14 1117 views
呢期pizza癮發作,要去Pizza Hut止痕!見免費報賣緊廣告,有40蚊coupon,食滿200蚊就可以用(全日通用),即時剪低備用先!Tea set仲有迷你pizza喎,啱晒我倆,唔使湊脚食,几時食都得喇!是日下午兩點左右到了餐廳,人客唔算多,等兩張枱便有位了。沙田分店都几大,座位又舒適!睇兩睇tea menu後,我倆決定點一份pizza餐,一份意粉餐……1.千島海鮮pizza餐$76: Pizza熱辣辣,海鮮料豐富:有蝦、带子、蠔仔等。有三色椒、菠蘿,芝士仲舖滿餅面!我倆點嘅係鬆厚批,真的好脆厚,好滿足!略嫌唔夠鬆,爭少少,同埋size太細個,實在唔夠喉呀!2.千層肉醬闊麵$76: 勁多肉醬及薯蓉,味道不過不失喇!跟「美心」、「大家樂」呢類快餐店差不多!3.超級至尊迷你必勝批$76: 我倆意猶未盡,反正有coupon用,就再來一個!呢款pizza有菠蘿、辣肉腸、蘑菇、青椒等。味道比較一般,千島海鮮批正好多啊!4.忌廉湯: 跟餐包湯或汽水等飲料,亦可以加錢升級揀特飲。三個餐揀咗兩個忌廉湯加一杯可樂。磨菇忌廉湯夠creamy好飲!Tea set算抵食,但作為pizza控嘅我倆,都係
呢期pizza癮發作,要去Pizza Hut止痕

見免費報賣緊廣告,有40蚊coupon
,食滿200蚊就可以用(全日通用),即時剪低備用先
!Tea set仲有迷你pizza喎
,啱晒我倆
,唔使湊脚食,几時食都得喇

1.千島海鮮pizza餐$76
: Pizza熱辣辣,海鮮料豐富
:有蝦、带子、蠔仔等。有三色椒、菠蘿,芝士仲舖滿餅面
!我倆點嘅係鬆厚批,真的好脆厚
,好滿足
!略嫌唔夠鬆,爭少少
,同埋size太細個
,實在唔夠喉呀
千島海鮮pizza餐
2.千層肉醬闊麵$76
: 勁多肉醬及薯蓉
,味道不過不失喇!跟「美心」、「大家樂」呢類快餐店差不多!
千層肉醬闊麵
3.超級至尊迷你必勝批$76
: 我倆意猶未盡,反正有coupon用,就再來一個
超級至尊迷你必勝批
4.忌廉湯
忌廉湯
Tea set算抵食,但作為pizza控嘅我倆,都係揀番去食正餐,大大塊pizza
啱口味多啲!
2016-12-11
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$105 (Tea)
Dining Offer
Coupon