由第1次lunch break 路過見到間日本餐廳裝修好低調好神秘,得一隻好細既窗望到室內,覺得幾吸引於是walk in 試一試😮食到第3次要早幾個星期book先有位🥺由於公司lunch hour 得一個鐘所以幾次都只係食mini beef sukiyaki ($280) 上菜好快😌可以滿足下我working day 食好野既慾望。Mini sukiyaki 🥩 A5和牛舖面而鍋底配料有冬菇、豆腐、菜、洋葱🎎再跟生雞蛋、小菜、味噌湯同白飯雖然係mini set 但係夠晒飽😌湯底甜甜地加點左生雞蛋既和牛,味道唔錯🥰可惜既係小菜同味噌湯口味唔係幾岩我😞朋友試左shabushabu,湯底只有清水加昆布,比較清淡。所以建議第一次最好試左sukiyaki先🤫

Mini sukiyaki 🥩
雖然係mini set 但係夠晒飽😌

湯底甜甜地加點左生雞蛋既和牛,味道唔錯🥰
可惜既係小菜同味噌湯口味唔係幾岩我😞

Mini  sukiyaki  (beef)

Mini  sukiyaki  (beef)
  • Sukiyaki