2016-07-09 812 views
每次行去火車站都見到呢間BAR坐無虛席,都好想揾個機會試下,難得今日準時收工,心血來潮就黎試試,來到大約6點半左右,但已經有唔少坐上客,好在早來一步遲十零分鐘就要等位了.係DRINK LIST 見到呢杯BALL & LAW (菠蘿汁加VODKA)用咁得意既杯裝加上我喜愛的菠蘿,二話不說就叫了,vodka 唔係太重,ok易入口同菠蘿汁好夾,平衡得唔錯.藍青口唔會過熟,因為太熟會又硬又un.....個忌廉白酒汁好香,白酒無攻鼻既感覺,但食唔出有蒜味,可能洋蔥蓋過左,但個味道都唔錯完全無諗過咁大條豬肋骨,平時出面食大約得4份3,$188 呢個價錢係抵食肉嫩及有肉汁,不會是烤到乾柴的那種,如果個BBQ醬多返少少會更佳。
BALL & LAW
藍青口配香蒜白酒汁