2017-09-12
晚餐食咩永遠都係最煩惱既一件事😂今日好有幸朋友諗,唔洗我諗😂係佐敦既旺區當中,原來存在一間咁有feeling 既餐廳,老實講d裝修令我印象好好,睇得出老板對於音樂都有d研究!咁佢dinner 黎講,價錢唔算貴,而可以選擇既種類非常多,我揀左好耐先諗到食咩,因為樣樣都好似唔錯咁☺️只係一個餐牌就咁多選擇😵仲有成本冇影到出黎咁我叫左個M6,西冷扒伴沙律,而我朋友話,黎burger鋪頭梗係票點個burger餐😂😂😂😂西冷扒 伴 沙律賣相睇得出有心思,份量正正常常,醬汁都唔錯,配合起上黎幾好味,唯一有改善既話係西冷扒有少少根呢個賣相一流,份量亦好足夠☺️食完呢個真係飽哂,而個漢堡想一口咬落去基本上係冇可能😂好巨大,要分開黎食,果然係burger cafe!最後點多個小食,芝士份量都多,鋪滿成個蘑菇,而一份有兩舊,加上d伴菜,唔錯唔錯總括黎講,環境、味道、價錢係旺區黎講,算係唔錯!👍🏼
只係一個餐牌就咁多選擇😵仲有成本冇影到出黎
西冷扒 伴 沙律
總括黎講,環境、味道、價錢係旺區黎講,算係唔錯!👍🏼