2021-06-06
Monday Blues看個海襯托一下天氣🌊🌅🌧最排見到好多人都去既打卡店.個個都話好似去左郵輪旅行咁(大家旅行妄想越嚟越嚴重😂) 當日只係打發時間.唔想行太遠就順路去一訪.現實係...地方好細.位子不多.排左一陣見到職員先慢慢將地台改裝.做出更多座位分散人流.感覺職員都有D慢半拍🐌近窗海景位係唯一加分位.落地玻璃窗採光度十足 🕶 望住個海岸放空一下.唔會好似Bar枱或其他位同人肩貼肩坐太近.事關每個人都會去窗邊位影相其實都有少少尷尬😅但好似無太多人影食物🙃食物甜點都係外購再加熱.不過不失.咖啡比想像中比例平均.整體而言算係一個打卡店.到此一遊就可以🤓--➿ ᴍɪɴɪ ᴘᴏᴜɴᴅ ᴄᴀᴋᴇ ʜᴋᴅ 𝟹𝟾➿ ᴄᴀᴘᴘᴜᴄᴄɪɴᴏ ʜᴋᴅ 𝟺𝟶.👩🍳 整體味道: 5/10 💸 性價比: 6/10 📸 打卡指數: 8/10 🤵🏼 環境服務: 7/10 🤔 推薦指數: 6/10
Monday Blues看個海襯托一下天氣🌊🌅🌧
ᴍɪɴɪ ᴘᴏᴜɴᴅ ᴄᴀᴋᴇ, ᴄᴀᴘᴘᴜᴄᴄɪɴᴏ
ᴍɪɴɪ ᴘᴏᴜɴᴅ ᴄᴀᴋᴇ
➿ ᴍɪɴɪ ᴘᴏᴜɴᴅ ᴄᴀᴋᴇ ʜᴋᴅ 𝟹𝟾