2019-03-03 212 views
之前都有食過呢間係尖沙咀嘅分店,都覺得好好食,今次諗住近近,所以就揀咗旺角呢間,依間好似冇尖沙咀咁多人,我哋喺星期六晚八點入座(冇book位),都仲有一半嘅吉位,呢度可以慢慢食唔使睇時間!正!叫左一個雙拼- 原味加蒜香蜜糖,啲雞肉好滑,水準同尖沙咀嗰間差唔多,個人就覺得原味好食啲啦,啲雞都幾大盤上面仲有薯條,薯格,可以話係一雞幾味,之後仲叫咗個新嘅雞蛋捲,依個都唔錯,係凍嘅,之後仲叫咗個麻辣豆腐湯烏冬,呢個都幾好食,仲有啲湯可以飲吓,唔算好辣,入面仲有啲海鮮例如蜆/魷魚/蝦/冬菇等。因為佢都幾大份,所以我哋依咗呢三樣嘢都飽啦買單五百零蚊~但係我覺得有啲可以改善嘅地方就係服務,啲侍應全部都係韓國人應該,但佢哋唔會主動fill小菜,最離譜嘅係最後收野嗰陣時,連水都收埋晒,有啲係未飲完嘅都全部收走,感覺好似要趕我地走,但嗰陣時成間舖只有三份一客,好奇怪!咁都要趕我地走???(申利當時9點半)但我相信應該係好個別例子。
  • 原味炸雞