2017-07-08 194 views
下雨天去得邊😂剛好係朗豪坊行街,唯有係度搵埋食啦😆突然醒起之前想去食,不過多人排隊而無食到嘅日本餐廳,今次仲唔到我🤤好彩唔洗等好耐就有得食。黎得Monster Sushi,邊有唔叫Monster Sushi嘅道理😋呢個我係大讚呀👍🏻先有帶子,再到鵝肝,最後嘅海膽同魚子醬...,口大嘅我一啖過😂食完一碟唔夠,連叫左3碟🤤,宜家睇到相都仲好想食。火炙柚子胡椒三文魚腩刺身,外脆內腍,配埋柚子胡椒,味道更突出,必點呀!😋😚食左個頭就停唔到手,連點幾款壽司,蟹棒、花之戀等等,真係食到無停手😂食得多壽司,當然要點返小食中和下啦😆免治軟骨雞肉棒和雞翼,呢兩款小食都特別推介,(可能我偏向喜歡食燒物),一見到Menu有就即點🤤。特別係雞翼,燒得好香,而且都拆左骨,一啖過😚正呀!玉子燒🤤,每次食日本野都必點,甜甜的,用佢做Happy Ending,好滿足呀!☺️☺️
下雨天去得邊😂剛好係朗豪坊行街,唯有係度搵埋食啦😆

食得多壽司,當然要點返小食中和下啦😆

2017-06-24
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner