平時番工lunchtime成日都經過,成日都心思思想試,今日終於都得閒黎試下!!可能因為我下晝兩點幾先黎,唔需要等位,收銀哥哥都幾nice,服務唔錯環境夠relax,可能過左一點,所以唔逼唔算多人,裝潢又唔錯,收工同同事落黎happyhour應該都幾正!!叫左個熱帶之堡,佢勁足料!!勁大塊牛肉,咬落夠juicy、煙肉幾香、之後有菠蘿、芝士、生菜同蕃茄,材料又夠新鮮,極度推介!!!除左個漢堡,仲叫左兩個小食,一個就芝士肉醬薯條,但因為冇哂薯條,轉左薯波,但味道都幾好,夠香芝士味另一個就忌廉蘑菇雞翼,佢味道幾特別,可能因為自己中意食蘑菇所以覺得都幾好食,但個人覺得燶左少少飲品就叫左檸檬梳打特飲,都okay 既幾fresh 唔太甜MooMoo依度可以揀室內或者露天吧枱位,但因為今日落雨,所以都係坐番室內,如果唔係坐室外露天應該影相打卡會靚d

飲品就叫左檸檬梳打特飲,都okay 既幾fresh 唔太甜