2020-11-07
好耐冇試過對我有驚喜嘅食物。可惜我忘記影menu. 同埋好似間唔中會轉🤔 定早午晚menu唔同呢?Roasted Brassica: 只睇相你哋估唔估到喺咩呢?想像唔到簡單一個椰菜花可以咁好食🙈,一個椰菜花烤焗之後喺上面淋上一啲調味醬 ,我食落似墨西哥嗰啲醬🤔? 再喺面上加少少蔥🤔? 賣相真喺超級吸睛,切開嘅時候仲散出層層嘅煙,超治愈囉蔬菜又好吸水份 ,加埋啲醬,真喺不得了 (但提提大家,呢個喺好大份,佢放喺枱面,我呆咗😂)Tostada Crabmeat: 呢嗰喺我網上見最多人叫嘅其中一樣,不過不失嘅前菜,用炸玉米餅加上蟹肉同蟹籽,食落去唔錯,只喺少咗一份驚喜。Spaghetti Carbonara: 食落喺足料嘅,但普通咗啲,仲有少少溜,所以唔提太多了🤪Matcha mochi pie: 賣相好吸引,有少少驚喜,以為中間嗰嚿喺朱古力,點知喺黑芝麻粉包住麻糬,而抹茶cream 同個餅底啱啱好。所以都喺一件唔差嘅甜品。