2021-09-14 241 views
我一直都好鍾意mos burger,太耐冇食mos burger 再食番,嗰份感動真係唔講得笑好慶幸番工附近有一間mos burger,平時食飯真係唔洗點諗Mos burger隻隻包都好食,我平時就叫開魚柳包佢成個包嘅製作都好高質,無論係蛋黃醬、生洋蔥粒、芝士定主角魚柳同包,所有野都配合得好好我係叫外賣攞走嘅,有咩可能一個用紙包住嘅魚柳包,可以做到魚柳脆、麵包鬆軟膨漲、齊齊整整疊喺一齊?Mos burger 做到。一個魚柳包,應該就係要好似咁樣我另外仲叫咗兩個小食,摩斯脆雞同摩斯雞塊兩樣都係我好鍾意食嘅小食可惜係摩斯雞塊今次冇影相,但唔影響佢嘅美味而摩斯脆雞係一樣好講運氣嘅食物,唔係次次炸得又完美又大塊今次依塊就差咁少少喇,有點炸過龍,但本身美味不改佢嘅小食一直都不錯,味道比較自然,雞塊亦不會好似唔知食緊咩肉咁,能夠食到雞胸肉的質感漢堡的包裝做得很好,不會整到麵包扁曬,而且醬汁味道都好夾摩斯脆雞炸得有點過龍,如果可以控制到火喉就更好👍整體而言好滿意,fast food黎講感覺亦算較清爽健康,冇咁油膩
Mos burger隻隻包都好食,我平時就叫開魚柳包
Mos burger 做到。
魚柳漢堡

一個魚柳包,應該就係要好似咁樣
我另外仲叫咗兩個小食,摩斯脆雞同摩斯雞塊
兩樣都係我好鍾意食嘅小食
可惜係摩斯雞塊今次冇影相,但唔影響佢嘅美味
而摩斯脆雞係一樣好講運氣嘅食物,唔係次次炸得又完美又大塊
摩斯脆雞

今次依塊就差咁少少喇,有點炸過龍,但本身美味不改
漢堡的包裝做得很好,不會整到麵包扁曬,而且醬汁味道都好夾
摩斯脆雞炸得有點過龍,如果可以控制到火喉就更好👍
2021-09-14
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$45 (Lunch)
魚柳漢堡
摩斯脆雞