2022-11-04 529 views
Mschichi- 日本精米飯堂丸十寿司日本食堂地址: 旺角亞皆老街8號朗豪坊12樓13號舖電話: 31880978味道⭐️⭐️⭐️⭐️價錢 ⭐️⭐️⭐️⭐️服務 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️回頭率 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️今日自己一個happy Friday老公約咗朋友去打波自己一個人梗係食啲happy啲又清淡啲嘅嘢啦去做facial之前食咗呢間位於facial同一個位置嘅日本餐廳, 自己一個人就簡單啲叫咗一款五味既菜🤣🤣🌈一葉舟(五品) $278 一味菜都有五種嘢食㗎 ,呢個係佢嘅夏日精選菜單。一個餸菜上面已經有齊 ❤️吞拿魚蓉❤️蟹膏蟹肉❤️三文魚粒❤️帶子粒❤️油甘魚❤️我就鐘意食蟹肉蟹膏!因為既有絲絲分明嘅蟹肉, 有香噴噴軟綿綿嘅蟹膏😍😍原來依個餐仲有埋柚子醋沙律、麵豉湯、醃漬牛蒡! 丸十亦都使用左日本精米 🍚🌾 平時食日本嘢可能淨係會留意魚生係咪新鮮。 店主特登買入咗精米機可以一日兩次現場精米。保留白米嘅水氣,香氣, 最新鮮嘅味道👍🏻👍🏻👍🏻店舖會用即日磨成嘅精米做米製品, 包括壽司壽司飯米漢堡。 最驚訝係原來店員講俾我哋聽, 佢哋磨出嚟嘅米糠會加入飲品, 令到飲品製成豐富營養同埋纖維嘅特別飲料😍🍸🍹🥂之前好想食佢嗰個手鞠波波壽司,
Mschichi- 日本精米飯堂

回頭率 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

今日自己一個happy Friday老公約咗朋友去打波
自己一個人梗係食啲happy啲又清淡啲嘅嘢啦

🌈一葉舟(五品) $278
原來依個餐仲有埋柚子醋沙律、麵豉湯、醃漬牛蒡!

之前好想食佢嗰個手鞠波波壽司,不過要星期一至四六點之後仙遊唯有下次再嚟試過啦。佢仲有一啲雞串燒同埋海鮮串燒都好吸引! 下次帶多啲人嚟就可以試埋佢其他嘢。 佢嘅菜單有平有貴都好適合一大班朋友嚟食又得, 兩個人嚟靜靜地傾偈食都好唔錯 🥰🥰