MSG
2010-10-22 14 views
今日有同事生日,我地一行十二個人收工同佢興祝 ,有同事提議去食串燒,咁我地成班就去左重慶燒啦!地方唔大、不過佢係同一條街開左成三間、有D信心、呢樹d野食算係好平,幾蚊有一串,特別推介燒大眼雞,冇得頂!抵食,好食,好香口、好鮮甜,另一個推介係燒九菜、特別得黎又好好味、我地幾乎試晒佢所有款式!<人多呀ma>食到中途開始有問題啦!食食下越黎越口乾、真係好重味精呀、我開始頂唔住,而且佢幾乎全部野都係同一款味道,又重味味,食到第四款開始我地都一致覺得已經唔知自己食緊果樣係咩,加上D服務態度認真麻麻地,可能忙啦!我地一二點去到食到三點走人、埋單二千四百大元、我個人認為真係唔會再黎,因為我對MSG冇咩興趣,我怕食得多會屎,總括黎講試一次半次冇問題,多食就冇益@@
2010-10-08
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Celebration
Birthday