2015-01-30 1422 views
新開一段時間,亦多次經過鋪頭,本來是打算叫外賣帶返公司食,但今日佢哋有飲食雜誌做專訪,等待ge時間長左少少,所以決定改為堂食;鋪頭裝潢以簡單為主,所以天花同地下都沒有特別豪華ge修飾,鋪頭一邊,做左一個拉動ge大窗,可以跟戶外有個互動,反正對出山道沒有太多車輛經過,環境尚算寧靜,但可惜對出ge行人路太窄,略為浪費左少少另一邊落地玻璃ge位置;鋪頭坐位可以容納人數為28人,可以包場做小型party;我好鐘意佢哋個餐具,顏色以黑色為主,份量好有質感;今日點左份smoke salmon & avocado ricotta +1杯Ice Mocha 食物味道不過不失,沒有什麼特別ge驚喜,可能我呢個係lunch ge關係;由於我得自己1個人,所以叫唔到太多款式ge食物去嘗試。

鋪頭坐位可以容納人數為28人,可以包場做小型party;
我好鐘意佢哋個餐具,顏色以黑色為主,份量好有質感;

由於我得自己1個人,所以叫唔到太多款式ge食物去嘗試。
smoke salmon & avocado ricotta + Ice Mocha
Other Info. : 但我個人覺得,如這食肆沒有什麼特色美食,或味道超乎他人,很難跟同區食肆作任何比併; 再者,雖然位置鄰近係MTR大學站A1出口,但位置太green,不是每個人都會懂得步行過去;
2015-01-27