2010-12-04
食齋同事話食過呢度都唔錯, 有日就walk-in黎. 一去到佢問我叫乜名, 我話我冇訂位, 佢話佢地係會所式經營, 所以要卑名佢…我唔係好明點解要甘做…anyway, 裏面都頗黑, 但佈置得好有特色, 好多舊美國野, 因為臨近聖誕, 有稞幾大的聖誕樹同播舊式響美國會聽到的聖誕歌, 感覺好正. 不過稍嫌大聲得滯. 檯都算逼, 凳麻麻地舒服.Paella: 餐牌寫係新dish. 點解paella冇鑊架? 裏面仲要有我唔食的青豆同唔鍾意食的椰菜花. 不過個飯本身幾好味, 乾度似抄飯, 有部份個面仲脆脆地. 味都唔錯, 少少辣.Super Chocolate Cake: 勁好味!! 甜度適中, 實度係美佬style, 朱古力味濃. 但食完竟然冇食左一舊牛油那種’漏’ 的感覺!! 十分好!! American iced tea: 果然係美國地方, unsweetened. 好~Service都唔錯. 佢見我一個人, 一坐低就卑半HK Magazine過我睇, 唔該晒~ 總結: 雖然Paella唔係我expect的, 但都算不錯. 個chocolate cake加左好多分. 淨係為左個cake,
總結: 雖然Paella唔係我expect的, 但都算不錯. 個chocolate cake加左好多分. 淨係為左個cake, 我都會回來. 加上價錢唔算貴, 好食的外國veggie餐廳香港又唔多. 我決定卑個笑.