2021-03-17
Sous Bide Grilled Spanish Pork Loin with Bacon Wrap 呢個main course真係大推!!慢煮西班牙豬非常得宜 超級香軟 食落唔鞋 仲要保留到肉汁 配上bacon 的香脆 口感提升 Seafood Tom Yum Kung linguine 西泰fusion菜 本身上菜時仲擔心會唔辣 但食落發現係辣嫁! 好野味 不會太辣 如果有食少辣的朋友應該都接受到!意粉al dente 配上冬陰功汁一流!My cup of Tea 🫖 呢個cocktail 有冷熱兩杯 感覺真係好似切茶咁 有個紫砂茶壺裝住熱嘅 店員好細心介紹 熱比凍嘅酒精味濃 提議飲個時先好倒出黎 如果唔係好快凍左就比較難入口一凍一熱 不同層次而且茶味出眾 不會因為gin的酒香而搶走茶的甘香 凍個杯仲會飲到啖啖的elderflower 味 比較清香酒精成份絕無偷工減料Tea Tone 呢杯嘅cocktail 都係酒精成份十足 乳酪的酸令到茶味出眾中意飲酒嘅朋友十分推薦!有別於其他酒吧的cocktail 誠意十分 而且味道香濃!
Seafood Tom Yum Kung linguine
意粉al dente 配上冬陰功汁一流!
My cup of Tea 🫖
呢個cocktail 有冷熱兩杯