2022-05-20 187 views
One Tenth 絕對係我最愛既cafe 沒有之一(๑ơ ₃ ơ)唔知你地覺唔覺去一間野去到佢認得你仲會記得你order咩係一件幾有成功感既事?(佢地杯dirty世一)(有時仲會請我食野 唔好意思但好開心)以前工作關係會間中幫趁之後搬左屋仲搬左去佢附近係緣份啊♡上年開始差唔多每日都有一間新cafe開張但愈黎愈少cafe真係比到種我可以hea一個下晝既感覺仲成日驚阻人做生意咁One tenth成個vibe好舒服大家除哂鞋席地而坐做自己野不過弱智防疫政策關係佢地停左堂食好一陣子啦(ノ`Д´)ノ彡┻━┻最重要係食物!!!佢地整既cake非常非常岩我口味平時出面我一定唔會叫既甜品例如圖中既海鹽焦糖芝士蛋糕佢都整到我覺得好好食( ᵒ̴̶̷̥́ _ᵒ̴̶̷̣̥̀  )雖然無得堂食大家都可以去佢個網訂咖啡豆同whole cake啊有人生日過節我首選訂 @rupucake個個都讚 唔是講笑強力推薦fat boy cake~唔洗多謝我 係我爭取可以訂既(≧▽≦)✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿Follow @lastbitematters for more
唔知你地覺唔覺去一間野去到佢認得你
仲會記得你order咩係一件幾有成功感既事?
(佢地杯dirty世一)
(有時仲會請我食野 唔好意思但好開心)
以前工作關係會間中幫趁

One tenth成個vibe好舒服
大家除哂鞋席地而坐做自己野
不過弱智防疫政策關係
佢地停左堂食好一陣子啦(ノ`Д´)ノ彡┻━┻

最重要係食物!!!
佢地整既cake非常非常岩我口味
平時出面我一定唔會叫既甜品
例如圖中既海鹽焦糖芝士蛋糕

雖然無得堂食
大家都可以去佢個網訂咖啡豆同whole cake啊
有人生日過節我首選訂 @rupucake
個個都讚 唔是講笑
強力推薦fat boy cake~
唔洗多謝我 係我爭取可以訂既(≧▽≦)

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
  • DIRTY