2021-08-01 172 views
Tiramisu 狂迷就係我😍🔥既然page common 既tiramisu 可能係全香港最好味既 甘一定要試試啦🤪價錢$48 正常中等蛋糕價放假同朋友去朝聖 已經見到條人龍排緊 排左差不多20分鐘 終於到我地入啦 見到入面裝修幾grand 坐位之間都隔好遠 好有私人空間 而我地既target 只有一個 雖然去page common前已食飽飽 但都抵擋唔住佢既誘惑 買左tiramisu 後等左1-2分鐘就有得拎☺️哇哇哇 賣相好鬼靚 隨便幫佢影左幾張相我就已經忍唔住要放入口啦😛 好綿滑 入面既layers有濃濃既咖啡加咖啡酒香 一次過爆係口腔到 🤤🤤🤤 我真心陶醉了…. 食一啖又一啖又唔舒得甘快食哂🤣 too crazy I’ll will back😆😆😆
Tiramisu 狂迷就係我😍🔥

價錢$48 正常中等蛋糕價