2014-07-14
一向都好鐘意食乳酪,尋日大熱天時,就當然最好嘆返杯,而Smile Yogurt一直都係我嘅首選,因為我唔係太鐘意自己揀配料,又整得唔靚靚好可惜,係物價飛漲的香港,呢杯yogurt真係升得快過我人工好多好多,由之前我記得係$4x一杯,今時今日已經要$6x一杯,由於太唔抵的關係,小妹決定唔再幫襯,特此將本人係openrice的第一篇食評獻左比呢最後一杯smile yofurt﹗order左杯my favourite的fruity fruity,走上k11樓上咁啱有位可以慢慢嘆始終最鐘意佢上面個紅色波雪芭,酸酸的,好好味,不過今日的生果就唔多得,蜜瓜又諗又唔香,中間的士多啤莉又係唔甜的,同埋﹗﹗生果唔‧夠‧凍﹗﹗唉,唔能夠留低一個美好回憶添,不過我鐘意fruity fruity的其中一個原因都係佢嘅多變,生果每次不同都會影響味道,冇咁standard,有時反而有驚喜~ANYWAY,BYEBYE啦 MY LAST SMILE YOGURT,真係唔多抵囉~
始終最鐘意佢上面個紅色波雪芭,酸酸的,好好味,不過今日的生果就唔多得,蜜瓜又諗又唔香,中間的士多啤莉又係唔甜的,同埋﹗﹗生果唔‧夠‧凍﹗﹗ 唉,唔能夠留低一個美好回憶添,不過我鐘意fruity fruity的其中一個原因都係佢嘅多變,生果每次不同都會影響味道,冇咁standard,有時反而有驚喜~