2024-02-18 935 views
我同朋友都食左豐富早餐, 所以去到餐廳決定叫輕食。1. 黑松露薯條, 幾好味但再脆d會更好。2. 等呀等, 等到4色waffle, 味道偏甜,尤其是燉蛋同棉花糖那2件, 甜到我將上面個層全部撥走, 齋食waffle, 但waffle 又太硬,最好味係芒果那件,有朱古力醬那件也是太甜, 吾岩我跟朋友口味, 下次轉食普通waffle會好d。3. Oat Latte -正常發揮, 口味不苦澀但有啡味,合格。4.迷迭香檸檬梳打 - 呢杯幾好飲, 幾fresh, 朋友勁like.當朋友拎檯時已經知悉90分鐘進食時間, 差不多食完又真係到午餐時間,有人等位, 侍應有禮貌地跟我們說時間到。題外話:前1張檯1家4口, 其中大人話要飲中藥,問侍應拎1隻大玻璃杯(飲涷飲杯)+1 杯暖水, 同侍應講佢要飲中藥用, 我同朋友覺得奇怪, 要飲中藥不是在家飲,還要拎餐廳涷飲杯來攪藥, 隻杯咪成陣味, 我見識少未遇過咁得意事情,難得侍應有求必應😁.

我同朋友都食左豐富早餐, 所以去到餐廳決定叫輕食。

1. 黑松露薯條, 幾好味但再脆d會更好。