打風過後嘅星期六book檯食海鮮加工慶祝埋生日。最緊要留定餐牌無嘅招牌紅豆西多士。老闆仲提示可以下次whatsapp預留。係樓下最多人果間穩記買哂所有嘢上黎加工,好nice嘅老闆娘同我地一齊傾下點整。每樣餸都整得好好味,尤其老闆娘介紹嘅薑蔥炒龍蝦,感覺到龍蝦應該有先油泡再炒,好正又創新其他餸都好好食,椒鹽鮑魚食落依然好嫩。蟶子用左秘制醬皇去炒,有濃香嘅豉油味。招牌魚蛋夠爽脆。最正係menu上無嘅紅豆一口西多士,有滿滿紅豆粒,仲加左大量花生醬同練奶,極度邪惡賣相又好吸睛老闆娘送西多士過黎時仲同我地一齊好開心唱生日歌,難怪呢間鋪被稱為網紅大排檔,好識做生意。下晝兩點先到已經全場爆滿,走果時都係full house。最後食到飽哂好滿足咁捧住個肚走。

老闆娘送西多士過黎時仲同我地一齊好開心唱生日歌
,難怪呢間鋪被稱為網紅大排檔,好識做生意。

薑蔥炒龍蝦
紅豆一口多士