2019-12-28 256 views
今日去呢間餐廳食早餐,  入到去,看見餐廳環境為暗沈色英倫風格,非常有格調! 餐廳內也有聖誕的佈置,幾有氣氛。叫咗個薑餅人咖啡, 水煮蛋牛油果多士, 焦糖香蕉班戟。薑餅人咖啡好有聖誕節日氣氛,咖啡味道很好,不會太濃,容易入口 ,上面泡泡係蛋白加糖,有啲甜。我最鍾意嗰個就係牛油果poached egg muffin 。一切開個蛋, 啲流心蛋漿就馬上湧出來 ! 跟埋牛油果,蕃茄.同埋 muffin 一齊食,㨂直係完美嘅配搭。焦糖香蕉班戟, 裏也有煙肉。 有甜味也有鹹味 我就比較喜歡日式 pancake多點,不過呢度嗰班戟也不錯。一個開心愉快嘅早餐

叫咗個薑餅人咖啡, 水煮蛋牛油果多士, 焦糖香蕉班戟。

一個開心愉快嘅早餐
2019-12-25