2021-12-07 259 views
同姊妹們渡過一個悠閑的下午Cafe裝修簡單舒適,open kitchen 風格~今次叫左1款小食,2款甜品,2款飲品~松露醬薯條,個醬做得勁好食,唔會話太濃或者愈食愈膩,一邊傾偈一邊當小食一流!再配番個Lemon tart,個Lemon tart有意外驚喜,出面食嘅會比較偏酸,本人口味比較喜歡吃甜食,呢度做嘅係比較清甜嘅口味,而且上面既蜜糖檸蜜乾花都食得。朱古力蛋糕,口感絲滑,亦做得相當唔錯!鍾意食朱古力嘅朋友可以嚐試!嘢飲方面叫左 chico & expresso smoothie 同埋 peach & pineapple smoothie。前者其他cafe唔同嘅地方係,唔會感覺好奶,一飲落去Dark Chocolate嘅味好出而且清新。而後者應該有加乳酪,水果加乳酪,感覺又清新又健康,上面仲有朵好靚既菠蘿乾花!無論係食物同飲品都裝飾得好靚,而且價錢合理,好適合愛打卡既寶寶們!哈哈!
同姊妹們渡過一個悠閑的下午

Cafe裝修簡單舒適,open kitchen 風格~

今次叫左1款小食,2款甜品,2款飲品~

薯條配松露沙律醬、Lemon Tart、朱古力蛋糕、peach  &  pineapple  smoothie  、choco  &  expresso smoothie
2021-12-06
$100 (Tea)
Celebration
Birthday