2011-06-29
很久沒寫,因為太懶了所以今次都遲了成個星期當晚唔知點解同女友同樣地突然之間想食pizza 同意粉本來諗住去pizza hut平平地食點知8點幾都要等位唔想等就去世貿WILDFIRE 碰碰運氣不用等, 但係座位很近門口, 所以海景離我們很遠.....我地兩人點了house salad,雞翼同埋帶子大蝦pizza由於當晚的飲品有promote, 叫兩杯regular 可以upgrade 成jumbo size於是同女友點了一個blackberry的mocktail好快個salad同chicken wing就上枱salad有唔少我平時食salad唔多見的醃菜,雖然不知名,但味道還不錯雞翼雖然係炸, 但唔算油, 亦都夠味, 不錯 杯Jumbo mocktail其實算等了幾耐, 有點出乎意料地係好似沙冰的質感(或者係似星巴克的Frappuccino), 但係味道不錯pizza 在我地食晒salad同雞翼無幾耐就出現無我印象中咁脆,不過都唔油,又唔會話好膩所以我地兩個好快就成個食晒,淨係食到最後一件有點飽才要加點tabasco食物不錯, 唔會覺得太貴最得意的是每人都要捐$1 出黎,在大家唔覺的時候
所以今次都遲了成個星期
當晚唔知點解同女友同樣地突然之間想食pizza 同意粉
本來諗住去pizza hut平平地食
點知8點幾都要等位
唔想等就去世貿WILDFIRE 碰碰運氣
不用等, 但係座位很近門口, 所以海景離我們很遠.....
於是同女友點了一個blackberry的mocktail
好快個salad同chicken wing就上枱
雞翼雖然係炸, 但唔算油, 亦都夠味, 不錯
杯Jumbo mocktail其實算等了幾耐,
有點出乎意料地係好似沙冰的質感
(或者係似星巴克的Frappuccino), 但係味道不錯
pizza 在我地食晒salad同雞翼無幾耐就出現
無我印象中咁脆,不過都唔油,又唔會話好膩
所以我地兩個好快就成個食晒,
淨係食到最後一件有點飽才要加點tabasco
食物不錯, 唔會覺得太貴
最得意的是每人都要捐$1 出黎,在大家唔覺的時候幫手做左善事。