2011-12-04 47 views
Nice Dinner上個WEEKEND跟2個朋友GATHERING就SUGGEST去食Frites Belgium on Tap. 在餐廳入口已見到一個特別的公仔, LIKE!好在我地有訂位, 一入餐廳, 已經好滿座 ; WAITER SERVICE 好好, 很有笑容! 之前見食評都話MUSSEL好食, 由於我們只有3個女仔, 大家都是SEAFOOD FANS, 因此點了2個MUSSEL 和豬手SHARE. MUSSEL真係好FRESH, 個CREAM SAUCE 好RICH ! 由於 PORTION 都好大, 食完已經有D 飽. 豬手好入味, 唯一美中不足, 是皮好似硬左少少, 但都好好食! 下次一定會再來!

Nice Dinner

在餐廳入口已見到一個特別的公仔, LIKE!

下次一定會再來!