2017-12-28 557 views
原本想去食大阪燒,點知要等50個位以上,行下行下見到厚福街呢間店轉咗?! 又有我想食嘅pasta、risotto就入咗去~入到去環境不錯,可能新店新裝修+新傢私始終不俗~ 而且整潔程度一流👍🏻揀咗個黑松露薯條、一pasta、一risotto個薯條容器好特別☺️ 而個醬嘅容器就同我屋企嘅一樣,加添親切感口感幾好,醬個味道都好,唯獨如果可以多少少醬,唔洗就住點就更好😆鮑魚松子青汁意大利飯,個飯好好味😍 口感剛好,有松子、芝士嘅青汁唔會太鹹/膩,真係忍唔住食多兩啖😊虎蝦墨魚汁意粉,頭幾啖食係幾鮮,後尾有點偏鹹咗少少(非常輕微,可能因為有小蝦),但麵質👍🏻👍🏻👍🏻蝦亦好新鮮👍🏻 榛子咖啡幾好味,可能下次可以叫少甜(個人喜好)拉花幾靚😊
揀咗個黑松露薯條、一pasta、一risotto
黑松露薯條

鮑魚松子青汁意大利飯

虎蝦墨魚汁意粉

榛子咖啡

榛子咖啡幾好味,可能下次可以叫少甜(個人喜好)拉花幾靚😊
2017-12-27
$221 (Dinner)
黑松露薯條
鮑魚松子青汁意大利飯