2016-07-08
今晚同屋企人行街,喺尖沙咀行到咁上下個仔嗌肚餓,話要食意粉,見到呢間外牆吸引喎,而且價錢合理仲包埋任飲茶啡同餐湯,就決定落去TRY TRY。我就叫左紅酒燴牛肋排意粉,牛肋排炆得又入味又腍,意粉咬彈牙口有口感,個汁就偏甜,但仔仔就好鍾意;而老婆叫左拿破崙芝士火腿意粉,芝士受熱溶溶地,垂涎三尺,有汁得黎又唔會過多,GOOD。阿仔就叫左蛋汁煙肉磨菇意粉,故意叫炒得乾身D,而個咸度又啱啱好~NICE而餐湯係甘荀忌廉湯,即使免費添飲,都唔係用罐頭湯同唔淡口,味道唔錯。聽D員工講開左幾個月,午市多人D,晚市就比較清淨,餐廳好新淨而且又坐得舒服,自己喺附近返工,下次約埋同事黎食先。
Other Info. :
員工服務周到又細心,冷氣有D大,會主動問下客人需要校高D