2021-07-19 31 views
黑松露忌廉蘑菇湯, 上到枱, 黑松露嘅味道濃烈嘅香味, 散發著, 真係令人未食已經覺得好正, 蘑菇切成細細粒, 充滿口感, 濃稠嘅湯再加埋重味道嘅黑松露互相呼應, 非常之開胃意粉嘅選擇十分多種 , 我選了 海鮮意粉配香蒜檸檬汁 , 佢嘅蝦非常之爽彈, 有少少焦香, 感覺非常之香口, 意粉再配咗香蒜檸檬汁關係, 味道香濃, 意粉口感嚟講非常之正宗, 份量亦都好大另外再叫咗個pussy foot, 賣相都不錯, 仲加咗一張紙作點綴:"全情投入, 付出自己, 邁向幸福快樂 呢一個金句勉勵大家, 今時今日嘅香港, 非常之有用入口非常之清甜, 再加咗香橙光嘅關係 味道更加提升

入口非常之清甜, 再加咗香橙光嘅關係 味道更加提升