2024-04-03
今日放假所以就同屋企人一齊帶住小朋友去啟德郵輪碼頭嘅親子餐廳度玩,今日天氣仲要好好喺郵輪碼頭上面都可以影吓相平日又唔算好多人!我哋大概11:30到,平日真係好啲冇咁多人可以玩得盡興啲,呢度都幾多嘢食!有一啲素菜同埋中式嘅飯,我哋就嗌咗一個蕃茄豆苗,黑松露炒飯,同埋可以俾小朋友食嘅魚魚湯麵🍜個菜都幾清食得到蕃茄嘅香味添~ 想講個炒飯都炒得好香口份量好足!👍🏻而我自己最鍾意食呢個無添加魚湯麵,魚湯真係好濃郁,小朋友都食得好開心!❤️❤️最後我都嗌咗一杯咖啡提一提神,估唔到呢度啲咖啡都幾香,非常之值得帶埋小朋友嚟放鬆吓玩一陣🥰🥰#hk #hkfoods #hkfoodie #hkfooddiary#hkfoodblogger#hkdessert#coffee#hkig#goodwest#hkfoodies#hkfoodporn#foodies#hkigers#hkfoodblogshare#好味道#好西#香港好西
想講個炒飯都炒得好香口份量好足!👍🏻
最後我都嗌咗一杯咖啡提一提神,估唔到呢度啲咖啡都幾香,