2016-07-01 159 views
Apm一田隔離開左間熊啤啤,有童真的太太話想去試下,岩晒,食完飯買餸返去煮飯仔。等位等左半個鐘,枱唔多,但個個都黎潮聖,入到去周圍都係小熊產品,都幾得意!充滿童真的太太超級開心。我叫左個咖哩飯同咖啡,都幾貴。海鮮咖哩飯賣相好靚,有隻笑面熊啤啤係中間,海鮮就係四邊,其實唔係好忍心食,因為小熊都幾可愛咖哩都係一般數字屋都買到的,味道一般,甜多過辛,但汁好多,送飯一流!魷魚好多,但有啲韌!另外仲有啲蝦肉,西蘭花,配料一般啦!朱古力咖啡有小熊樣的!一飲好似吸左小熊個頭咁奶泡打得幾厚,朱古力味重過咖啡味,似飲緊朱古力咁,咖啡味唔夠。單睇朱古力,幾香濃幾滑!有隻咁可愛的小熊都值回票價啦!一邊食一邊見到啲小朋友係度開心玩,呢度同我太太一樣,都充滿童真

海鮮咖哩飯
魷魚好多,但有啲韌!另外仲有啲蝦肉,西蘭花,配料一般啦!
朱古力咖啡
有小熊樣的!一飲好似吸左小熊個頭咁