2023-09-27 623 views
一直都有去開Oolaa 既中環同金鍾店,  將軍澳店真係第一次黎潮聖! 見到呢間d comments唔太好, 都有小小擔心請朋友黎呢到食飯唔知會唔會有d 咩不愉快經驗, 但結論係: 擔心係多餘既 餐廳一如其他分店, 以外國客人為主, 呢到就係一個放工輕鬆下既好地方Staffs 都好friendly,  特別係企門口果個男仔, 相當醒目食物一如以往保持水準, 叫左個sweet potato fries, Margarita Pizza, Korean Chicken wingsSweet potato fries 比我地想像既份量要多 , 黎到既時間仲係熱辣辣! 掂呀! Margarita Pizza 都冇咩可以挑剔唯獨係Korean chicken wings 醬汁實在比較鹹同辣 !! 朋友食左一隻就頂唔順! 個人都覺得鹹得濟, 最後只係食左兩隻都頂唔順收手了 總括黎講, 呢到都實在係個chill chill 既好地方, 雖然望唔到海, 但享受一下輕鬆熱鬧既氣氛都相當不錯!

Sweet  potato  fries

Margarita Pizza 都冇咩可以挑剔