2004-11-08 6 views
今日同朋友一齊去左試下都算新開既餐廳~~ 可能我地係食LUNCH~~~ 都唔係好多人~~~ 但只係得一個waiter~~ 我地入去都唔多理我地~~~ 我地只好自己揀位啦~~~因為我地之前都未試過~~ 所以都係揀佢"紅色"推介個d啦~~~我地一行四人去食~~叫左一個pizza, 兩個pasta個pizza真係好大個~~~ 我地重叫左兩個未添(有新口味既鰻魚, 燒雞) 都ok啦~~~ 個鰻魚都幾好味~~ 好有新鮮感~~ 雞就一般~~~ 無什麼特別!!!個兩個pasta~~~ 一個係"白汁芝士吞拿魚釀大貝殼粉" 一個就唔多記得個名好似唔知咩"番茄香草長通粉" 個貝殼粉都OK啦~~ 但有少少淡~~~個長通粉就唔多OK~~~好酸~~~唔多ok~~~但d service 就唔多好囉~~

我地一行四人去食~~
叫左一個pizza, 兩個pasta

個貝殼粉都OK啦~~ 但有少少淡~~~
個長通粉就唔多OK~~~好酸~~~
唔多ok~~~

但d service 就唔多好囉~~