2021-04-09 951 views
今晚係即興黎食,慶祝考到車牌🎉 用openrice訂位有9折。職員服務非常體貼,打去詢問訂位情況時主動問識唔識黎,提點我地餐廳係龍珠島迴旋處入口附近~泊車位係餐廳樓下,非常方便:餐廳係一樓,要行樓梯上一層:今晚既dinner set menu:去到時餐廳得一枱兩個人,我地食食下再多兩個人來,共3枱人,好似包場咁餐廳環境舒適, 餐廳內及外面街道都很寧靜~我地叫左立魚柳大蝦同豬胺帶子set~晚餐先上salad:再上餐包及餐湯,餐包係蒜蓉包來的~立魚大蝦,份量都幾多,有兩大塊魚柳,魚柳煎得幾好,脆口但不會太乾~豬胺帶子,老公話ok,不過冇澱粉質有d唔夠飽呢度既感覺有啲似舊式既西式扒房,但當然食物質素較那些扒房好好多。係呢度既用餐既經驗幾得意,行上餐廳時會經過蟠龍半島居民住處,餐廳對面係做spa美容既,天台好似有得包場bbq,估計呢度其實係類似蟠龍半島既居民會所,只不過對外開放。這次用餐感覺良好,推薦~
今晚係即興黎食,慶祝考到車牌🎉
用openrice訂位有9折。

泊車位係餐廳樓下,非常方便:

餐廳係一樓,要行樓梯上一層:

今晚既dinner set menu:

餐廳環境舒適, 餐廳內及外面街道都很寧靜~

我地叫左立魚柳大蝦同豬胺帶子set~

晚餐先上salad:
Salad

再上餐包及餐湯,餐包係蒜蓉包來的~
Soup

香煎原條立魚柳拼大蝦牛油香草檸檬汁

豬胺帶子,老公話ok,不過冇澱粉質有d唔夠飽
炭燒西班牙黑毛豬胺拼帆立貝帶子蜜餞香桃汁

這次用餐感覺良好,推薦~
2021-04-08
$323 (Dinner)
Salad
Soup