2021-05-08 673 views
聽聞呢間鋪既doughnuts好好食 甘岩經過開呢頭 就買黎試下 間鋪頭係養和醫院附近 係轉角既位置😊夜晚6點幾去到 都有好多人等緊外賣 叫左Triple doughnut既Nutella同Custard味既 盛為$98 啲Doughnuts應該係即叫即炸 所以都等左差唔多10分鐘先有得拎 拎個陣真係熱辣辣架😍😍男朋友試左Nutella味 話好好食 我都試左一啖 比起Custard 呢隻味的確比較出色 如果你本身都鍾意食榛子醬既話 真係一定要試下🙈🙈Custard就不過不失甘 又未到好驚艷 只不過始終佢係即叫即整 感覺係幾fresh😝😆下次Encore一次係食Nutella味🥰*不過啲員工真係要注意下啲衛生 有個中年男店員 無戴手套 揭起件衫係甘R下呢到 又R下個到甘 之後又直接掂啲食物 真係有點兒那個😥

下次Encore一次係食Nutella味🥰

Triple  doughnuts

2021-05-07
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
Triple  doughnuts
  • Nutella  Doughnuts