2022-05-18 36 views
呢間係我幫襯得最多嘅飲品店,返工間唔中就會同同事一齊叫嚟飲,尤其係唔開心壓力大嘅時候,買返杯心情會好好多。今次飲呢杯係「伯爵朱古力堅果奶蓋茶」,雖然唔係第一次飲,但係好耐冇飲啦,覺得特別好飲,所以順手出返篇食評啦!印象中基本上我已經試過晒所有口味,奶蓋系列真係最冇得輸。好獨特,好香滑。唔好以為朱古力就一定等於肥我走糖走冰,完全唔係朱古力飲品個種味道,更多嘅係茶味,但又同朱古力一齊好夾,唔會好甜又唔會太淡。總之就正~係就係有少少貴,但而家唔再成日飲,間唔中一次半次,寧願飲好啲,好過飲得多但質素一般般,嘥quota啦!最後我希望佢繼續出多啲唔同嘅新口味,而且作為Nuttea常客希望佢考慮吓推出會員制度買滿指定金額自動成為會員,會員買有折,咁就好啦,哈

唔好以為朱古力就一定等於肥

買滿指定金額自動成為會員,會員買有折,咁就好啦,哈